top of page

Kleine grondwerken in regio Gent en Deinze 

Wil je kleine grondwerken in regio Gent en Deinze laten uitvoeren? Hoogtijd om kennis te maken met Van Der Meirsch. Een goede ondergrond is de fundering van jouw tuin. Hierbij bedoelen we de afwatering en stabiliteit van de bestrating. Grondwerk moet goed uitgevoerd worden want dit is bepalend voor het succes van jouw oprit, terras of tuin. We overlopen even kort welke kleine grondwerken wij zoal doen:

Nivelleringswerken


Het mooi glad maken van de grond, en zo de grond klaarmaken om gras in te zaaien of grasmatten te leggen. 


Uitgraven van trampolines, vijvers, zwembaden, …


Zou je graag een zwembad of zwemvijver in je tuin aanleggen? Schakel ons in om een kleine bouwput te komen uitgraven. Niet enkel kleine bouwputten, maar ook sleuven kunnen we uitgraven. 


Uitgraven van funderingen
 

Wil je een fundering of kelder maken? Met deze kleine grondwerken vergemakkelijken we het werk voor jou! Je kan het zo gek niet bedenken, wij kunnen het voor je uitgraven.
 

Tuinen rooien
 

Heb je net een huis gekocht, maar ligt de tuin er erg verwaarloosd bij? Of wil je je huidige tuin volledig herinrichten? Dan komen wij je tuin rooien om hem klaar te maken voor nieuwe beplanting.

Uitgraven van grond voor oprit of terras 


Ga je renoveren en is jouw oprit of terras aan vernieuwing toe? Of heb je recent een nieuwbouw gekocht en wil je een oprit of terras laten bouwen? Dan heb je meestal ook voorbereidende grondwerken nodig om oude klinkers te verwijderen, en de grond klaar te maken voor betegeling e.a.

Rioleringswerken 
 

Wij kunnen ondersteunen met het aansluiten van je gescheiden riolering, van afvoergootje tot volledige renovatie van je woonst. Tevens het installeren en aansluiten van septische, infiltratie of regenwaterputten. 


Afvoeren van slechte grond


Wij zorgen voor de verwijdering en het verwerken van slechte grond (vol onkruid, steen- of bouwafval, …). We halen alles weg, en nemen het mee in containers. Zo je dit wenst, kunnen wij ook een container leveren.

Voor meer informatie kunt u ons steeds telefonisch, via mail of via het contactformulier bereiken.

Van Der Meirsch: professional in grondwerken met mogelijkheid tot graafmachine huren voor de regio Gent- Deinze

bottom of page